• Eesti
  • English

Kakumäe 49er GP 3 võitsid vennad Roihud

Kakumäe 49er GP3 seilati keerutavas ja pagilises läänetuules. 5 paatkonda purjetasid 3 eelsõitu, poolfinaali ja finaali, mis selgitas seekordsed parimad. Finaslsõitu juhtisid viimase vastutuule märgini Tõnis Haavel-Anna Maria Sepp, kuid hoogsamalt halssides spinni heisanud vennad Roihud said mööda ja hoidsid kohta finišini. Kolmandaks purjetas parim FX taglasega paatkond Helen Pais-Helen Ausman. Väga põnev finaalsõit oli!

GP võistlusformaat näeb ette kolme 20-minutilist kvalifikatsioonisõitu algusega kell 12. Nende sõitude kaks paremat paati pääsevad otse finaalsõitu. Poolfinaalis purjetavad kõik ülejäänud paadid selgitamaks veel kaks finaali pääsejat. Finaalsõidus selgitatakse regati esineliku kohad. Sõite saab jälgida lisaks sadama muulilt vaatamisele ka internetis SAP Sailing veebikeskkonnas www.sapsailing.com
Kakumäe 49er GP tulemused ja purjetaja info asuvad meie kodulehel siin: https://tjk.ee/?tribe_events=kakumae-49er-gp
Uudis Facebookis koos fotodega: https://www.facebook.com/tallinnajahtklubi/posts/pfbid0218JaEvzbYkiAwEwjenmr8ABi4db9ZgCksxzQkT5xSQyfbTsbwdZKMMgee1nKfu9El

Kakumäe 49er GP ajakava:
GP 1 18. juuni Haven Kakumäe
GP 2 26. juuni Haven Kakumäe
GP 3 23. juuli Haven Kakumäe
GP 4 30. juuli Haven Kakumäe
GP 5 6. august Lohusalu Sadam
GP 6 27. august Haven Kakumäe
GP 7 3. september Haven Kakumäe

Esimene Tallinna Jahtklubi ja Tilgu Sadama Jahtklubi ühepäevaregatt klassidele Optimist, Zoom8 ja ILCA toimus 15. juulil. Järgmised kahe klubi regatid on plaanis 19. augustil ja 2. septembril.