• Eesti
  • English

Tallinna Jahtklubi hooaja lõpetamine

Tallinna Jahtklubi lõpetas oma hooaja Haven Kakumäel Puri restoranis. Kommodoor Egon Mats tegi ülevaate klubi lõppenud hooaja sündmustest ja tutvustas järgmise aasta plaane. Vaatasime koos meeleolukat videokokkuvõtet purjetamiskooli tegemistest, mille pani kokku koolidirektor Maria Veessaar. Klubi tervitas uusi klubiliikmeid ja kommodoor andis neile üle Tallinna Jahtklubi märgid ja embleemid. Aasta parimateks noorteks kuulutati Holger Rosenroth ja Maria Vettik – Juta Koov. Õhtu teises osas tänasime jahtklubi, purjetamiskooli ja regattide toetajaid. Klubi teenetemärgid omistati Maris Seersantile, Karl-Martin Rammole, Margus Metsale ja Andrus Poksile.
Uudis Facebookis koos fotodega: https://www.facebook.com/tallinnajahtklubi/posts/pfbid05shpS5yV81m39kQLsdfhQFdeu4pDD3eH9LN8kpvg667JPnRbxo9Y86E6NHvbMwWZl