• Eesti
  • English

Ümber ilma purjetanud jaht Picasso ja TJK lipp jõuavad koju

jaht Picasso teele saatmine 18.09.2021

Ahoi klubikaaslased!

Peagi täitub kaks aastat hetkest, mil andsime otsad Haveni sadamas, et alustada ulmelisena tundunud purjematka ümber ilma. Tähistamaks sellisel viisil meie jahtklubi 111 sünnipäeva oli meil pardal jahtklubi lipp, millele kogusime tervitused kõigist külastatud riikidest, jahtklubidest. Lipp on tänaseks läbinud üle 38,000 meremiili ja jõuab peagi koju.

Üleeile ristusid me teed Cuxhaveni marinas meie jahtklubi kommodoori Armin Karu ja tema paadiga Meribel. Armin imetles uhket lippu, tänas meid südamest ja palus lipu toimetada meie kodusadamasse, meie jahtklubisse.

Anname teada, et lipp Picasso pardal jõuab Havenisse 17.09 kell 12:00. Toimub pidulik lipu üleandmine jahtklubile ja meeleolukas taaskohtumise tähistamine Haven Kakumäe lipuväljakul. Miski ei tee meid rõõmsamaks kui jahtklubi liikmete soe vastuvõtt.

Loodame Teid kõiki peatselt näha, ainult 600 miili on veel jäänud!

Veiko ja Anneli
SY Picasso
umberilma.ee

Palun andke jaht Picasso vastuvõtul osalemisest teada jahtklubi aadressil tjk@tjk.ee hiljemalt 14.09.

Meediakajastused:
Veiko ja Anneli tegid väga huvitava ülevaate oma merereisist Terevisiooni saates. Saade on järelvaadatav siin https://etv.err.ee/1609084514/terevisioon ja Picasso merereisi osa algab kell 07:55.