• Eesti
  • English

Kutse Tallinna Jahtklubi regati korraldamise koolitustele

Posted on

Tallinna Jahtklubil on algaval purjetamishooajal ees väljakutse korraldada mitu heal tasemel regatti: – kolm Eesti Karikasarja kuuluvat svertpaatide suurregatti (Tallinn Race, Tallinna Jahtklubi Karikavõistlused, Tallinna Nädala Regatt) – Tallinna Jahtklubi hooaja avaregatt – üle hooaja kestev svertpaatide regatisari koostöös Tilgu Sadama Jahtklubiga See on kokku päris suur regatipäevade arv ja eeldab korralikku regati korraldajate tiimi.

Käesolevaga pöördume klubiliikmete, purjetamiskooli lapsevanemate ja Zuxu Sailingu purjetajate poole üleskutsega klubilisele koostööle, mis hõlmab talviseid võistlusametnike koolitusi ja suvel regattide korraldamist.

Alustav võistlusametnik võiks esmalt osaleda klubi algkoolitusel, kus räägitakse regati korraldamisest ja korraldustiimi ametitest ning purjetamise võistlusreeglitest. Algkoolituse järel tuleks valida endale meelepärane regati korraldamise valdkond. Võistlusametniku suuna puhul tuleks registreeruda Eesti Jahtklubide Liidu vastava eriala koolitusele. Muu regati korraldamise ameti puhul tuleks küsida infot koolituse võimaluste kohta klubi võistlusametnike toimkonnalt.

Koolituste ajakava valik:
EJL võistlusreeglid I – 29-30. jaanuar
EJL võistlusreeglid II – 5-6. veebruar
TJK algkoolitus – 9. veebruar 1. osa kell 18-21 ja 16. veebruar 2. osa kell 18-21
EJL kohtunike koolitus – 26-27. märts
EJL võistlusjuhtide koolitus – 5-6. märts
EJL sekretäride koolitus – 19-20. märts

Teretulemast Tallinna Jahtklubi regatitiimi!

Ole hea ja anna oma soovist osaleda TJK algkoolitusel teada hiljemalt 20. jaanuariks e-kirja teel ott@tjk.ee
Juhul kui otsustad juba enne TJK algkoolitusele tulekut osaleda EJL koolitustel siis ole hea ja anna sellest lisaks EJL poes registreerumisele samuti teada e-kirja teel ott@tjk.ee

Klubis loodi käesoleva aasta novembris võistlusametnike toimkond eesmärgiga parandada võistluste läbiviimise võimekust ja luua klubi oma regati korraldamise tiim. Vaata palun allolevat regati korraldamise näidisskeemi. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust toimkonnaga!

Regati korraldamise näidisskeem

Triin Sepp
Johanna Poksi
Ott Kallas
Tallinna Jahtklubi võistlusametnike toimkond