• Eesti
  • English

Tallinna Jahtklubi hooaeg avati Haven Kakumäe sadamas

Tallinna Jahtklubi hooaeg sai võimsa avapaugu. Laupäev algas Haven Kakumäe sadamas Tallinna Jahtklubi üldkoosolekuga, kus võeti kokku eelnev aasta ja planeeriti järgmist. Klubiliikmetele tutvustati uut kodulehekülge, uusi klubiriideid ning suviseid plaane. Meie parimad noorsportlased said premeeritud ja tunnustatud. Ühtlasi vahetus meie kommodoor – Jüri Käo andis teatepulga edasi Egon Matsile. Lipu heiskasid Purjetamiskooli õpilased koos kommodoori ja asekommodooridega. Peale pidulikku avamist toimus merel esmakordselt TJK Hooaja Avaregatt, kus osales 50 meie kooli sportlast ning võistlusametnikena astusid ülesse värskelt koolitatud tegijad koos kogenud ametnikega. Pühapäeval pidasime maha Emadepäeva regati. Ootame põnevusega algavat hooaega.

Link Tiit Aunaste ja Maris Seersanti tehtud fotode galeriile: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4413593922077445&type=3

Täname kõiki, kes aitasid ürituse õnnestumisele kaasa!